Sari la conținut

Un tren a lovit un tractor, lângă Salonta. Tractoristul a murit

Grav accident în jurul orei 15:15 între Ciumeghiu și Salonta, în județul Bihor. Șoferul de 67 de ani al unui tractor a murit după ce vehiculul pe care îl conducea a fost lovit de un tren privat, care transporta navetişti.

foto: arhivă

ACTUALIZARE - Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Serviciul Transporturi Feroviare, se pare că tractoristul nu a respectat indicatorul de la trecerea la nivel de cale ferată şi a ajuns în faţa trenului. Accidentul s-a petrecut pe un câmp agricol, între Ciumeghiu şi Salonta.


ACTUALIZARE ora 16:45 - O adolescentă de 15 ani a fost rănită în urma acestui accident, a confirmat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. Victima se afla în tren şi a căzut în urma frânei pusă de mecanic şi a impactului dintre garnitură şi tractor. Ea a suferit o lovitură la coloană şi un traumatisc cranio-cerebral uşor şi a fost transportată de urgenţă la spital.


La fața locului au ajuns de urgență echipaje ale pompierilor, SMURD și Poliției. Traficul feroviar în zonă a fost întrerupt pentru o perioadă.

Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Editor web: Adrian Laboș