„Uniţi pentru Mihai" | Pot fi cumpărate bilete pentru gală

Data publicării:
sport bilete Nesu

De sâmbătă au fost puse în vânzare cele 11.000 de bilete pentru Gala umanitară „Uniţi pentru Mihai Neşu", care va avea loc pe 26 mai, pe stadionul „Iuliu Bodola" din Oradea.

„Asociația George Ogăraru pentru cultură și sport" a anunţat că tichetele vor putea fi achiziţionate atât online, de pe site-ul fundației lui Mihai Neșu, cât și de la Crișul Shopping Center și Era Shopping Park.

Preţurile sunt de 25 de lei la peluză, 30 de lei între peluză şi tribuna I, 45 de lei tribuna I și 65 de lei la tribuna 0. Sunt disponibile și bilete pentru familii, la un preț de 30 de lei.

"Eu cred că va fi ceva ce s-a văzut în foarte puţine meciuri, chiar dacă sunt caritabile. Va fi o atmosferă extraordinară, va fi un eveniment cu totul şi cu totul special şi diferit faţă de cee cea s-a întâmplat până acum", dă asigurări Mirel Rădoi, fost căpitan al Stelei.

Prima ediţie a galei umanitare avut loc în urmă cu doi ani, în Capitală, şi i-a avut în prim plan pe foştii componenţi ai echipelor Steaua 1986 şi Steaua 2006. La Oradea şi-au anunţat acum prezenţa naţionala României, prietenii lui Mihai Neşu şi UEFAntasticii Stelei.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri