Unul dintre cei doi co-preşedinţi ai ALDE Bihor, suspendat pentru că nu şi-a plătit cotizaţia

Data actualizării: Data publicării:
TRaian Bodea suspendat

ALDE Bihor a rămas fără unul dintre cei doi co-preşedinţi dintr-un motiv incredibil. Traian Bodea a fost suspendat pentru şase luni şi nu poate ocupa nici o funcţie politică în partid pentru că nu şi-a plătit... cotizaţia. Rămas singurul preşedinte, Ciprian Blejan recunoaşte că au existat discuţii în contradictoriu, însă nu acestea au constituit motivul suspendării. Totuşi, Traian Bodea va rămâne vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor.

Decizia de supendare pentru şase luni a lui Traian Bodea a fost luată în urmă cu două săptămâni de Biroului Politic Executiv al Alianței Liberalilor și Democraților.

"Eu vreau să vă spun că nu există nici o problemă personală a noastră cu domnul Bodea. Adică aceasta a fost o măsură care a luat-o biroul naţional, o măsură care n-a fost luată doar în cazul lui", susţine Ciprian Blejan, preşedinte ALDE Bihor.

Joi, în cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale a ALDE Bihor, la care au participat toţi consilierii locali ai partidului, viceprimarii, primarii şi şefii de organizaţii, Ciprian Blejan le-a transmis acestora un mesaj de unitate a organizaţiei. Tocmai pentru a contrabalansa zvonurile conform cărora ar exista rupturi în cadrul partidului.

Totuşi, actualul preşedinte recunoaşte că au existat discuţii între el şi Traian Bodea.

"Întotdeauna unde sunt două persoane apar şi discuţii. Până şi în relaţiile pe care le avem, de familie, de prietenie, apar discuţii. Au apărut întotdeauna anumite discuţii. Nu discuţii grave, dar au fost, într-adevăr."

Cel puţin deocamdată, postul de vicepreşedinte ocupat de Traian Bodea la Consiliul Judeţean Bihor nu este în pericol.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri