Sari la conținut
News Alert

Urmărit internaţional pentru trafic de persoane, prins în Oradea

Un orădean de 32 de ani, dar în urmărire internaţională de autorităţile din Ungaria, a fost reţinut de poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Poliţiei Bihor. Bărbatul este acuzat de trafic de persoane.

catuse GettyImages-511637734

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri - Serviciul de Investigaţii Criminale Bihor l-au depistat marţi pe bărbatul de 32 de ani, din Oradea. Pe numele acestuia autoritățile din Ungaria au emis un mandat european de arestare; el este  bănuit de implicare în trafic de persoane pe teritoriul ţării vecine.

"Cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea care a emis ordonanţă de reţinere a sa pentru 24 de ore. (...) a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor", se arată într-un comunicat al Poliţiei Bihor.

Miercuri, suspectul a fost dus în faţa magistraţilor Curţii de Apel Oradea cu propunere de arestare, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Ungaria.

Traficant de droguri, trimis în Penitenciar

Tot marţi, poliţiştii Compartimentului Urmăriri Bihor au reţinut alt orădean, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri.

În vârstă de 30 de ani, pe numele acestuia Tribunalul Bihor a emis un mandat de executare a unei pedepse de 6 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare.

"Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat", au transmis poliţiştii.

Editor web: Adrian Laboş