Sari la conținut
News Alert

VIDEO. Criminalul de la Oradea a murit după ce s-a aruncat de la etajul patru

Deznodământ tragic al căutărilor lui Adrian Hladii, orădeanul acuzat că a omorât o tânără și l-a rănit grav pe un bărbat. Suspectul a murit în această seară după ce s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din cartierul orădean Nufărul. 

oradea imagini: Adrian Laboș/Digi24 Oradea

Întâmplarea a avut loc în jurul orei 19, când un echipaj de Poliție a bătut în ușa unui apartament dintr-un bloc aflat peste drum de mall-ul din cartier. Potrivit unor informații neconfirmate oficial, se pare că anchetatorii au aflat despre venirea lui la apartamentul unde a mai fost căutat zilele trecute și s-au întors. Aveau asupra lor un mandat de percheziție și l-au luat prin surprindere pe suspect.

Când și-a dat seama că polițiștii sunt la ușă, se pare că Adran Hladii s-a aruncat în gol de la etajul patru, zdrobindu-se de caldarâm. Un echipaj SMURD, condus de medicul șef UPU Oradea, doctorul Hadrian Borcea, a intervenit de urgență și a încercat să-l resusciteze. Rănile au fost, însă, foarte grave și Hladii a fost declarat mort.

26

foto: Naghi Timea

Zona a fost împânzită de zeci de echipaje de Poliție, care au restricționat traficul și nu i-au lăsat pe curioși să se apropie de locul incidentului.

Pe numele lui Adrian Hladii procurorii au cerut mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire internațională după ce miercuri a ucis-o prin împușcare pe Dalia Duca, o orădeancă de 24 de ani, și l-a rănit pe un bărbat care o însoțea pe tânără. 

Editor web: Adrian Laboș