VIDEO. Drum județean din Bihor, ciuruit de gropi. O porțiune de 14 kilometri e “groaznică”, spun șoferii

Data actualizării: Data publicării:
drum Budoi whatsapp2

Groapă lângă groapă, practic imposibil de ocolit. Astfel arată Drumul Județean 191B, care face legătura între localitățile bihorene Budoi și Valea Cerului. Un telespectator Digi24 Oradea a filmat o porțiune de șosea care trece prin Budoi și pentru care are un singur cuvânt: „groaznică”.

În imagini se observă sutele de gropi care au apărut în asfalt pe o porțiune din DJ 191B, în satul Budoi, comuna Popești. Șoferii nu au cum să le evite și riscă să-și distrugă mașinile. Iar situația este aceeași pe tot traseul de 14 kilometri până în localitatea Valea Cerului.

“Întreaga porțiune a DJ 191B Budoi-Popești-Vărzari-Valea Cerului e tot timpul plin de gropi, dar acum e groaznică întreaga porțiune de drum. E nevoie de un strat nou de asfalt, cu plombări nu se repară nimic. Se doar plombează anual, dar nu țin plombele mai mult de o lună-două”, ne-a transmis telespectatorul nostru.

drum Budoi whatspp
drum Budoi whatspp

imagini: whatsapp Digi24 Oradea

O situație asemănătoare a fost semnată de Digi24 Oradea pe drumul care face legătura între satul bihorean Cenaloș și șoseaua Oradea - Marghita. Nereabilitată integral în ultimii 30 de ani, calea de acces este plină de gropi și denivelări. Din acest motiv, viteza medie este de 20 km/h, iar firmele care asigură transportul angajaților din satul cu 150 de familii refuză să circule pe această șosea.

Dacă aveți imagini sau informații care pot deveni o știre, ne puteți contacta pe numărul de whatsapp 0774/200.316, pe adresa noastră de Facebook sau pe e-mailul știri.oradea@digi24.ro.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri