Sari la conținut

VIDEO. "Magicienii" de la Harlem Globetrotters au făcut demonstraţii în centrul Oradei

Celebra echipă de baschet Harlem Globetrotters şi-a făcut încălzirea pentru cel de-al cincilea turneu din România în această după amiază, în Piaţa Unirii din Oradea.

Cu o zi înaintea primului show din 2017 în România, programat marţi seară, de la ora 19, la Cluj-Napoca, trei din oamenii-spectacol ai echipei americane, Too Tall, Flip şi Jumpin’ Joe, i-au încântat pe orădeni cu scamatoriile lor.

„Am făcut o mică demonstraţie în această piaţă şi, ca la toate showurile noastre, am făcut un cerc magic din cinci jucători, la fel ca înainte de fiecare spectacol”, a explicat Too Tall, component al echipei Harlem Globetrotters.

“Suntem o parte din cei mai buni jucători de la Globetrotters. Vom da tot ceea ce e mai bun, atât din punct de vedere al spectacolului cât şi al baschetului”, promite Flip.

4

Pentru a doua oară în România, Flip şi cel mai mic jucător ca statură din istoria Harlem Globtrotters, Too Tall, l-au adus pentru mica demonstraţie de la Oradea şi pe Jumpin’ Joe, jucător aflat la prima sa experienţă în ţara noastră

“Totul arată incredibil! Aveţi multe lucruri frumoase, o ţară cu oameni frumoşi. Sunt aici să mă distrez şi, desigur, să mă bucur de joc”, a spus Joe "Săritorul".

Pe lângă show-ul de la Cluj, turneul celor de la Globetrotters cuprinde alte trei oraşe din România. Americanii vor reveni miercuri la Oradea, pentru ca pe 1 iunie să fie prezenţi la Bucureşti. Pe 2 iunie vor juca la Craiova.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş