VIDEO. TIR în flăcări în Satu Mare. Traficul a fost restricţionat pe DE58

Data actualizării: Data publicării:
foc camion

Un violent incendiu a cuprins un autotren, pe DE 58, în apropiere de localitatea Livada, din judeţul Satu Mare. Focul a distrus aproape în totalitate TIR-ul care transporta colete.

imagini amator

UPDATE: Potrivit ISU Satu Mare, "incendiul a izbucnit, cel mai probabil, ca urmare a frecării la sistemul de rulare, în urma căruia s-a aprins una dintre anvelopele autotrenului, flăcările extinzându-se rapid la prelată și încărcătură. Șoferul a reușit să oprească și să decupleze capul tractor, astfel că acesta nu a fost afectat de incendiu. Nu au fost înregistrate victime, însă a ars și s-a degradat întreaga încărcătură, aproximativ 16 tone de materiale textile, piese auto și băuturi alcoolice".


Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18, între localităţile Iojob şi Livada din motive care încă nu au fost stabilite. Focul a cuprins remorca autotrenului în timpul mersului. În zonă au fost trimise de urgenţă mai multe echipaje de pompieri şi de prim ajutor din cadrul ISU Satu Mare.

Traficul a fost restricţionat până când salvatorii au reuşit să stingă flăcările. Urmează să fie calculată valoarea pagubelor produse.

Şoferul a scăpat fără să fie rănit din acest incendiu.

Reporter: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri