VIDEO. Traficul pe DN1, supravegheat din elicopter

Data publicării:
FOTO 8 ELICOPTER

Peste 750 de poliţişti, 240 de jandarmi şi 200 de pompieri vor asigura ordinea şi liniştea de sărbători în Bihor. Dacă poliţiştii vor fi prezenţi în cele mai importante locuri publice şi pe şosele, jandarmii vor asigura ordinea în zona bisericilor în noaptea de Înviere.

Dacă vremea o va permite, Poliţia a solicitat Ministerului Afacerilor Interne un elicopter care va survola cele mai importante drumuri din judeţ.

FOTO 1 ELICOPTER
FOTO 1 ELICOPTER

sursă: Poliţia Română

„Se vor crea dispozitive integrate cu colegii de la Poliţie la cele mai aglomerate nouă biserici din municipiul Oradea, două în Aleşd, două în Marghita, două în Beiuş şi, de asemenea, vom avea efective la mănăstirea Izbuc, la mănăstirea Sfintei Cruci şi la mănăstirea de la Stâna de Vale", a precizat maiorul Ioan Bogdan, şeful Jandarmeriei Bihor.

În această perioadă, bihorenii care pleacă în vacanţă sunt sfătuiţi să-şi asigure locuinţele şi să nu-şi lase bunuri valoroase la vedere. Cei care merg la slujbele din biserici trebie să fie atenţi la bunuri şi unde se află ieşirile de urgenţă din lăcaşuri.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri