VIDEO. Tragedie pe DN1, în Bihor. Doi morţi şi nouă răniţi după ciocnirea a trei vehicule

Data actualizării: Data publicării:
accident DN1 Lugas3
foto: Adrian Fora/alesdonline.ro

Un grav accident de circulaţie s-a produs marţi seara, în jurul orei 21:15, pe DN1, în Lugaşu de Jos, judeţul Bihor. Două persoane au murit, iar alte 9 au fost rănite în urma ciocnirii a trei vehicule. Echipaje de la pompieri, SMURD şi Ambulanţă au fost trimise de urgenţă la locul tragediei. Traficul în zonă este blocat şi se circulă pe rute ocolitoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

imagini: alesdonline.ro

UPDATE: Traficul a revenit la normal zona accidentului cu puţin înainte de miezul nopţii.


Potrivit comisarului Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, citat de ebihoreanul.ro, în accidentul care s-a produs pe DN1, în Lugaşu de Jos, au fost implicate trei autoturisme. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc tragedia.

Imediat după primirea apelului de urgenţă, la locul accidentului au fost trimise şase autospeciale ale ISU Crişana, un echipaj de terapie intensivă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Primele informaţii arătau că în accident au fost implicate 12 persoane, dintre care trei minori. La sosirea salvatorilor în zonă, o persoană se afla în stop cardio respirator şi a fost supusă unor manevre de resuscitare, a precizat, pentru ebihoreanul.ro, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

După o oră medicii au declarat decesul rănitului.

ATENŢIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

foto: Adrian Fora/alesdonline.ro
foto: Adrian Fora/alesdonline.ro

foto: Adrian Fora/alesdonline.ro

Alte şase persoane au fost duse la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean şi la Compartimentul de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Municipal. Una dintre ele, aflată în stare gravă, a murit după aproape 2 ore, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, ridicând astfel la doi numărul celor decedaţi în accident. Ambii sunt din judeţul Mureş, a menţionat site-ul alesdonline.ro.

Alte patru persoane implicate în evenimentul rutier au refuzat transportul la spital, iar una dintre ele nu avea nici măcar o rană.

Şi în jurul orei 23:30 circulaţia era blocată în zona accidentului. „Traficul este deocamdată blocat şi deviat pe ruta Tileagd, pe DJ 767, la intersecţia cu Drumul Judeţean 108 se circulă înspre Poşoloaca -  Telechiu - Ţeţchea - Chistag, până la intersecţia cu drumul judeţean 764, unde se poate reveni pe DN 1 înspre Aleşd", a declarat comisarul Alina Dinu.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri