VIDEO. Un orădean a murit într-un incendiu care i-a distrus apartamentul

Data actualizării: Data publicării:
incendiu garsoniera Oradea 020417

Un bărbat de 60 de ani, din Oradea, a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa. Victima locuia într-un bloc de pe strada Iza, iar flăcările au izbucnit duminică dimineaţa, în jurul orei 5:40.

Incendiul a fost anunţat la 112 de un vecin care susţinea că focul se observa la etajul al treilea al blocului şi că e posibil ca proprietarul să fi fost surprins înăuntru. Spre locul indicat s-au îndreptat două echipaje din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Când au ajuns salvatorii – în mai puţin de 5 minute, focul cuprinsese întreaga garsonieră şi exista pericolul să se extindă la locuinţele din jur. Pompierii au acționat pe mai multe planuri: în timp ce o parte au început să stingă focul, alţii au verificat fiecare gasonieră şi i-au evacuat pe toţi locatarii. Fumul gros a inundat casa scării şi chiar a pătruns în câteva locuinţe.

„Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în aproximativ 40 de minute şi au împiedicat propagarea acestuia la celelalte garsoniere, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă. Din nefericire, în interiorul locuinței, pompierii militari au găsit corpul carbonizat al proprietarului în vârstă de 60 de ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU „Crişana”, căpitanul Camelia Roşca.

Cercetările făcute de salvatori au demonstrat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de fumat.

Editor web: Adrian Laboş
Imagini: ISU „Crişana”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri