Vinerea reducerilor la rochiile de mireasă. Un salon a atras viitoarele mirese cu reduceri substanţiale

Data publicării:
mirese9

Viitoarele mirese s-au aşezat de dimineaţa la coadă, aşteptând ca magazinul să se deschidă.Ofertele sunt valabile doar astăzi, de la ora 10 până la ora 22.

Ioana Ghideu are 27 de ani şi se va căsători anul viitor. A fost atrasă de preţurile reduse din magazin, pentru că visează la o nuntă ca în poveşti, cu o rochie pe măsură. "Iniţial, am vrut să merg pe ideea de închiriat, dar, având în vedere preţurile foarte bune care am înţeles că-s până la 70 la sută, atunci mi se pare mult mai avantajos să o cumpăr", spune Ioana.

Cristina Lazăr, reprezentanta salonului: "Reducerile sunt cuprinse între 30% şi 70%. Un exemplu ar fi o rochie care a fost 1.000 de lei, acum este 299 de lei; o rochie care a fost 1.700 de lei, e 1.000 de lei sau 800 de lei."

Ziua reducerilor a fost aleasă pentru că în noiembrie începe perioada de extrasezon la rochiile de mirese şi la accesoriile de nuntă.

Vinerea reducerilor pentru rochiile de mireasă a fost o premieră în Oradea. Reprezentanţii salonului spun că intenţionează să organizeze un eveniment similar pentru rochiile de seară.

reporter: Orsolya Nagy
operator: Gábor Szilágyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri