Sari la conținut

Voleibalistele de la "Ghibu", noile campioane naţionale

Dacă anul trecut au ratat la mustaţă şansa de-a redeveni campioane, pierzând finala în faţa echipei din Botoşani, acum fetele antrenate de Ioana Sanislav au făcut un turneu perfect.

„Înseamnă rezultatul muncii noastre de patru ani de zile, înseamnă efortul fetelor care muncesc zi de zi, în sală vin câte o oră jumătate zilnic", consideră Ioana Sanislav, antrenoarea echipei Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu".

Cu doar două seturi pierdute în cele şase jocuri disputate, orădencele au întâlnit în finala mare puternica reprezentantă a Clujului. În formă maximă, fetele de la Ghibu nu au avut nevoie decât de trei seturi pentru a readuce coroniţa cu lauri la Oradea.

„O sărbătoare a sportului a fost încununată astăzi printr-o victorie meritată şi bine meritată. După o muncă lungă, echipa de la Ghibu încununează patru ani de activitate în domeniul voleiului. O minunată echipă, o minunată antrenoare, felicitări lor", a transmis Călin Hoţupan, inspector şcolar de specialitate.

Podiumul ediţiei din acest an a olimpiadei şcolare a fost completat de echipa din Medgidia, care s-a impus în finala mică după ce a dispus de campioana de anul trecut, Pro-Volei Botoşani.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves