Weekend prelungit cu oferte de nerefuzat

Data publicării:
stirea 204 20oferte 20felix-35339

Primul weekend din luna decembrie este ocazia perfectă pentru o primăieşire în prag de iarnă. Ziua Sfântului Andrei a fost declarată zi liberă,astfel că românii vor avea parte de o mini vacanţă de trei zile. Pentru ce care nu reuşesc să ajungă la munte, proprietarii de hoteluri şi pensiunidin staţiunile Băile Felix şi 1 Mai vin cu oferte greu de refuzat. "Avem oferte, avem cereri, mai avem şi camere libere, dar sperăm să se ocupe. Gradul de ocupare cred că va fi de sută la sută", ne-a spus Viorica Stan, proprietara unei pensiuni din Băile Felix.

Dacă la pensiune o cameră costă 80 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele din Băile 1 Mai preţul ajunge la 390 de lei pentru două nopţi. "În acest tarif oaspeţii noştrii au inclusă cazarea, mic dejunîn regim de bufet suedez plus accesul la facilităţile centrului SPA. Vom pregăti pentru invitaţii noştrii masă cu preparatetradiţionale, un ciolan, o fasole" ne-a sous Viviana Truţa - directoarea unui hotel din Băile 1 Mai La hotelurile de patru stele ofertele ajung la 450 de lei pentru douănopţi, dar clienţii se vor putea bucura de intrare gratuită la AquaPark. "Pentru cei care caută cazare la noi le-am pregătit un pachet de servicii cu cazare şi masă în care le dăm acces gratuit în incinta Aqua Parkului" ne-a afirmat Dumitru Fekete - directorul unui hotel din Băile Felix

Aqua park-ul din Băile Felix are o ofertă specială pentru cei carepoartă numele de Andrei sau Andreea. Pe 30 noiembrie, biletul de intrare va fi redus cu 25 la sută.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri