Sari la conținut

Zeci de orădeni la protestul de duminică, din Piața Unirii

Doar 20 orădeni au înfruntat frigul aspru de duminică seara și au participat la acțiunea de protest organizată în Piața Unirii.

Cu steaguri și pancarte în mâini, oamenii și-au strigat nemulțumirea față de acțiunile coaliției PSD-ALDE. Protestatarii spun că toate modificările propuse la legile Justiției reprezintă un atac la adresa românilor, motiv pentru care vor continua să iasă în stradă.

"Chiar pe frigul asta s-au adunat câțiva și un un lucru bun, sunt constienți și ei că e o problemă gravă în România și e un lucru bun că iese lumea la proteste."

"Revocarea lui Kovesi, de fapt, ne vizează pe noi toți românii, mafia încearcă o revocare a poprului român, încearcă o revocare a oamenilor cinstiți și de bună credință."

Manifestanții au cerut demisia lui Tudorel Toader și au anunțat că au obținut autorizație de protest și pentru toată săptămâna viitoare.

Câțiva dintre orădenii prezenți duminică seara în Piața Unirii spun că vor merge la București pe 6 martie, când se anunță cel mai important miting de până acum.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Gabor Szilagyi