12 kilometri de gropi între localităţile Sacoşu Turcesc şi Tormac

Data publicării:
drum

Şoferii se plâng că îşi distrug maşinile de fiecare dată când circulă pe Drumul Judeţean 592A, din judeţul Timiş: „Toate drumurile sunt naşpa. Bine că ne iau ăştia banii, asta contează, că ne iau banii", „Degeaba îţi cumperi maşină, că o tot repari. Mergi şi lucrezi dincolo ca să plăteşti în România reparul maşinilor",„Foarte rele (drumurile - n.r.)”, - Vă spargeţi maşina în ele? Aţi investit mult în reparaţii la maşină? ”Da, tot la două luni facem maşina", „Mai bune decât au fost acum zece ani. Cam atât. Dar totuşi, s-au îmbunătăţit”.

Iar situaţia nu se va îmbunătăţi curând. Drumul nu se află pe lista de reabilitări a Consiliului Judeţean Timiş, iar Ministerul Transporturilor încă nu s-a hotărât dacă ia în administrare şoseaua. Practic, nimeni nu se „înghesuie" să o repare.

„Dacă are de gând Ministerul Transporturilor să preia drumurile şi să investească ar degreva de o parte din sumele alocate către drumuri din bugetul Consiliului Judeţean şi atunci am putea să ne orientăm spre alte proiecte", spune Călin Dobra, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

În Timiş sunt aproape 1.300 de kilometri de drumuri judeţene. 23 de milioane de lei alocă anul acesta Consilul Judeţean pentru reparaţii.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri