Sari la conținut

18 luni de la ultimul succes „afară”

Practic, alb-violeții au câștigat ultima dată „afară”, la ultima prezență în Liga I, în sezonul 2013-2014. Pe 27 aprilie 2014, bănățenii plecau cu toate punctele de la Târgu Jiu, acolo unde câștigau cu 1-0, grație unui gol izbutit de Claudiu Belu-Iordache.

„Ocaziile mari au fost de partea noastră. A doua repriză dominate, din punct de vedere al ocaziilor clare, de Poli Timișoara. Am avut 3-4 oportunități clare… din păcate nu am reușit să înscriem, iar ei la prima ocazie, practic, mai clară, au reușit să înscrie și aceata este istoria acestui meci”, a spus, la final, Marius Croitoru.

„Ocaziile cele mai mari noi le-am avut, chiar dacă ei au venit tot timpul peste noi. Am avut ocaziile cele mai mari, puteam să plecăm cu toate cele trei puncte, dar ăsta este fotbalul și mergem mai departe”, a completat Cristian Melinte.

Într-un clasament al punctelor adunate, în acest sezon, din deplasare, ACS Poli ocupă locul 11, cu doar 4 puncte strânse, toate după remize. Petrolul, FC Botoșani și FC Voluntari stau mai rău, cu câte trei, respectiv un punct aduse de pe teren străin.

Redactor: Claudiu Sav

Pe aceeași temă