Sari la conținut
News Alert

A doua victorie pentru CH Poli

Politehnica Timişoara a câştigat cel de-al doilea meci al sezonului. Alb-violeţii s-au impus cu 31-28 în faţa medaliatei cu bronz în sezonul precedent din Liga Naţională, Potaissa Turda.

Constantin Ştefan, antrenorul echipei CH Politehnica Timişoara, ne-a declarat: "Cred că am arătat un spirit de luptă, de echipă, o nouă față a echipei din Timișoara".

Fără zile de odihnă sau şedinţe de antrenament, după înfrângerea de la Baia Mare, Poli a arătat totuşi mai proaspătă decât reprezentanta României în Cupa EHF. Timişorenii au dictat ritmul jocului, iar fiecare apropiere a oaspeţilor, pe tabelă, a fost stopată de intervenţiile portarului Tudor Stănescu.

Horaţiu Gal, antrenor Potaissa Turda: "Jucătorul meciului (n.r. - Tudor Stănescu), sigur că da. Cel mai bun. Practic el a tranșat meciul în favoarea Timișoarei".

Tudor Stănescu, CH Politehnica Timişoara: "I-am și cunoscut, m-am și concentrat mai mult, având în vedere că în meciul cu Baia Mare poarta nu a ajutat atât de mult și sperăm că... de aici în sus".

Victoria lui Poli îi consolidează poziţia de candidată la cupele europene, dar etapa viitoare, Timişoara joacă pe terenul uneia dintre revelaţiile debutului de campionat, nou-promovata HC Vaslui. Cu şase goluri, Grigoraş a fost din nou cel mai bun marcator al alb-violeţilor, la egalitate cu Fenici. Cinci reuşite a bifat Ciubotariu, în timp ce Irakli Chikovani a punctat de patru ori.Reporter: Ionuţ Suciu
Operator: Dan Şoşdean
Editor Web: Răzvan Bulacu 

Pe aceeași temă