A plouat cu amenzi pe șoselele Timișului. Cele mai multe sancțiuni, pentru viteză

Data publicării:
actiuni ale Politiei Rutiere prima

Chiar dacă nu au depăşit cu mult limita legală de viteză, şoferii surprinşi de aparatele radar nu au scăpat de sancţiuni.

”Agent şef Boia, Poliţia Rutieră Timişoara, documentele vă rog. Aţi depăşit viteza legală” - astfel au fost opriți destui șoferi. Explicații? ”Mă grăbeam s-ajung acasă”. - Aţi mai depăşit viteza sau...? ”Mai rar, dar se mai întâmplă”. ”Aici când am fost, am ieşit de la piaţa de maşini şi...asta este”, - Aţi mai fost vreodată oprit pentru viteză? ”Nu, e prima dată”.

actiuni ale Politiei Rutiere 01
actiuni ale Politiei Rutiere 01


Graba le-a golit portofelele de bani şi le-a adus şi câteva puncte de penalizare.
Amenzi au încasat şi şoferii care nu au purtat centura de siguranţă. De filtrul poliţiştilor nu au trecut nici conducătorii auto care s-au urcat la volan, deşi se aflau sub influenţa alcoolului.

”Poliţiştii timişeni desfăşoară acţiuni în trafic utilizând toate aparatele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor în scopul prevenirii accidentelor grave pe fondul nerespectării normelor rutiere, în special a celor care reglementează viteza de deplasare”, ne-a declarat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

În total, agenţii de la Rutieră au aplicat peste 800 de sancţiuni şi au reţinut 28 de permise.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: George Ştefăniţă
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri