Sari la conținut
News Alert

A rămas printre „lei”, în ciuda ofertelor primite


„Mă simt bine în Timișoara. Am avut câteva oferte concrete în această vară, dar am ales să rămân pentru că am avut un sezon foarte bun anul trecut. Acum, lucrurile stau mult mai bine decât în ediția precedentă și cred că, dacă vom fi feriți de accidentări, putem să ne așteptăm la lucruri mari în acest an”, povestește Mladen Jeremić, de la BC SCM Timișoara.

Jeremic vorbește și despre mărirea contingentului sârbesc însă subliniază totodată că unul dintre principalele atu-uri ale formației bănățene în acest sezon îl va reprezenta untitatea grupului.

„Normal că e mai ușor, dar sunt obișnuit deja să joc și fără colegii mei sârbi, deci nu va conta foarte mult. Formăm un adevărat grup cu oameni de caracter, în primul rând, apoi un grup ce conține jucători foarte buni”, a adăugat Jeremić.

Mladen Jeremić a ajuns la Timișoara în iarna acestui an. Sârbul care a mai evoluat în carieră în Venezuela, Italia și Bosnia are în palmares titlul mondial U19 în 2007 cu naționala Serbiei, titlul european la U20 în 2008 și un aur la Universiada de la Shenzen din 2011, precum și un bronz la europeanul destinat jucătorilor sub 20 de ani, în 2005.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu