A venit cupa în Banat. Jucătorii lui BC Timişoara au prezentat trofeul fanilor

Data publicării:
cupa bct

”Foarte frumos, lume destul de multă. Nu contează numărul celor prezenți, importantă este emoția unui astfel de moment. Oarecum a luat prin surprindere pe mulți acest rezultat. Probabil ar fi venit și mai mulți, dar s-a jucat de ceva timp. O atmosferă frumoasă care ne obligă să uităm mâine această bucurie și să trecem la ce avem de făcut în play-off”, a afirmat Dragan Petricevic, antrenorul celor de la BC Timișoara.

Pentru Bogdan Popescu, trofeul cucerit la Piteşti a fost primul din carieră. Pivotul a fost cel mai bun jucător din finala disputată contra lui BC Mureş Tg.Mureş.

”Este plăcut să te bucuri alături de acești suporteri. Mă simt extraordinar de bine, ușor, ușor realizez și eu că am luat un trofeu foarte important în cariera mea. Primirea fanilor mi s-a părut extraordinară, le mulțumesc foarte mult că au venit. Și ei, ca și noi, și-au dorit foarte mult un trofeu”, afirmă el.

”Leii” au câştigat Cupa, dar continuă lupta în campionat. Vineri începe play-off-ul, fază în care BC Timişoara va înfrunta campioana Asesoft Ploieşti.

Leii din Banat câștigă finala Cupei României. BC Mureș Tg. Mureș - BC Timișoara 73-78 

Reporter: Vlad Ungar
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri