Accident cu fugă. A intrat cu mașina într-un grup de fete. Suspectul a fost găsit... dormind

Data publicării:
accident fuga 3



După ce a fost reținut de către polițiști, tânărul a început să realizeze că a făcut, poate, cea mai mare greșeală a vieții lui. Bărbatul se plimba pe o stradă când, din teribilism, a călcat pedala de accelerație ca să impresioneze un grup de cinci fete. Nu a mai putut ține sub control mașina și le-a izbit in plin. Două dintre tinere au fost abandonate în mijlocul drumului pentru că baiatul a ales să fugă.

 

Dr. Claudia Varga, de la Serviciul de Ambulanta Timis, precizează pentru Digi24 Timișoara: "La locul accidentului am găsit două victime dintr-un accident rutier, de 28 si 15 ani, ambele policontuzionate, cu dureri la coloană și multiple contuzii la nivelul membrelor inferioare".

Politistii au reușit să îl prindă pe individ în mai puțin de un sfert de oră, timp în care au fost blocate toate drumurile din zonă. 



Ag.pr.Adrian Ianculescu, de la Poliția Rutieră Făget, ne-a declarat: "Din primele cercetări rezultă faptul că șoferul, pe fondul consumului de alcool si a neatenției în conducere, a lovit un grup de persoane care circulau regulamentar pe marginea drumului".

Tânărul este un mai vechi client al polițiștilor. În urmă cu aproape un an, politistii au folosit armamentul din dotare ca să îl facă să oprească după ce a ignorat un filtru al poliției.Acum, tânărul va fi cercetat pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului, fugă de la locul accidentului și vătămare corporală.



UPDATE. Șoferul fugar a fost prins de un polițist aflat în timpul liber. Conducătorul auto avea permisul suspendat. Avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția Timiș i-a întocmit dosar penal - a fost arestat pe 29 de zile.

IPJ Timiș a venit cu noi informații legate accidentul de la Bethausen, cu două persoane lovite de un șofer care a fugit. Şoferul a fost urmărit în trafic de un poliţist lugojean, aflat în timpul liber, care a reuşit reţinerea acestuia.

S-a stabilit că şoferul, Cătălin P., din comuna Traian Vuia, figurează cu permisul de conducere suspendat. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În urma accidentului, o tânără de 28 de ani şi o minoră de 14 ani, ambele din comuna Bethausen, au suferit răni uşoare, fiind transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii i-au întocmit șoferului fugar dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană având permisul suspendat, care se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, cu propunere de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele acestuia un mandat pe o perioadă de 29 de zile.

Reporter: Doru Iacob
Redactor: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri