Accident cu mai multe necunoscute

Data publicării:
accident petrica

Doar câțiva pași îi mai trebuiau profesorului de geografie ca să treacă zebra din fața Liceului Tehnologic din Sânnciolau Mare la care preda.

„Mașina l-a lovit în plin, fără să se vadă deloc intenția de frânare sau ceva, l-a luat în plină viteză”, povestește Nicolae Bartulov, profesor.

Fata eu așa am auzit de la alții taică-său e viceprimar la Teremia Mare, după ce l-a lovit zice că nu a plecat fata de acolo, dar jeepul e avariat. Viceprimarul și cu fata au venit a doua zi în spital, au vorbit cu soția mea [...] și au încercat pe cale amiabilă să îi dea câteva sute de lei, bani ca să se înțeleagă”, spune Petru Budur, tatăl victimei.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital și nu își mai amintește cum s-a petrecut accidentul din cauza că e lovit la cap.

„Este vorba de leziuni cerebrale și fracturi ale membrelor inferioare. A fost adus prin sistemul de urgență la spitalul județean și internat în urma evaluării și diagnosticării pe secția de neurochirurgie”, a explicat Marius Craina, managerul Spitalului Județean de Urgență Timișoara.

Oamenii legii au deschis un dosar și fac cum cercetări în acest caz. Vătămarea corporală din culpă se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

O conducătoare auto de 33 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa strada prin loc permis, marcat și semnalizat [...] În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului”, a precizat și Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

În Teremia Mare s-a răspândit vestea că fiica viceprimarului ar fi fost implicată în accident.

„Știu că face ceva la Sânnicolau, ceva curs de asistentă.Ar fi dat pe trecere de pietoni peste un om”, spune un localnic.

„A lovit pe o  trecere de pietoni la Sânnicolau. Știu că vicele are o mașină gen cum e Audi ăla, parcă, dar a lui e alt model”, adaugă un altul.

Contactat de reporterii Digi24 Timișoara, viceprimarul din Teremia Mare a refuzat să ofere un punct de vedere.

Reporter: Vlad Ungar

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri