Accident cu un mort și răniți pe șoseaua spre vama Nădlac. Șoseaua, blocată peste o oră

Data publicării:
accident 05A



Accidentul s-a petrecut la ora 5 în această dimineață. Șoferul unui autoturism înmatriculat în Franța venea dinspre Nădlac spre Arad. La un moment dat, însă, nu a mai avut răbdare să circule în spatele unui tir și a intrat în depășire, deși era linie dublă continuă. Și-a dat seama târziu că din sens opus vine o altă mașină, a încercat să revină pe banda sa de mers, dar nu a mai apucat. A acroșat autotrenul, iar apoi a fost proiectat în autoturismul care circula regulemantar din față, pe care l-a izbit în plin.

 

Cinci oameni erau în această mașină, înmatriculată în Italia, si toți au fost răniți. În câteva secunde, un alt autoturism al cărui șofer nu a mai apucat să frâneze a lovit mașina cu numere de Italia. Și în această masină erau cinci persoane, nici una nu a fost rănită. Cei de la ISU Arad au relatat că au intervenit să scoată șoferii din cele două mașini: ambii șoferi erau cu picioarele prinse sub bord, însă cel cu mașina de Franța era deja decedat!

La fața locului au sosit mai multe ambulanțe care i-a preluat pe răniți și i-au dus la Spitalul Județean din Arad. Dr. Radu Jipa, de la UPU Arad, ne-a precizat că șoferul care a ajuns la spital e cel mai grav rănit, are fracturi multiple.

 

Poliția a început cercetări: potrivit primelor date culese de la fața locului, de vină ar fi șoferul mașinii de Franța, care a depășit neregulamentar. Din cauza accidentului, șoseaua spre vama Nădlac a fost blocată mai bine de o oră.

reporter: Dan Codre
operator: Cristian Kovacs
editor web: Călin Țenche  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri