Accident cumplit în Timiș: au rupt un stâlp, s-au răsturnat cu mașina. Doi morți, un rănit

Data publicării:
accident prima-2

Autoturismul s-a făcut zob după ce şoferul, care se pare că rula cu viteză excesivă, s-a angajat într-o depăşire imprudentă, a pierdut controlul asupra maşinii, s-a izbit de un stâlp din beton, l-a rupt şi s-a răsturnat în afara şoselei. Tragedia s-a petrecut între localităţile Calacea şi Bărăteaz.

În momentul impactului, şoferul, de 24 de ani şi o tânără de 31 de ani, au murit pe loc. ”Erau acolo răsturnaţi, cu stâlpul peste maşină. Cred că au avut viteză”, spun martorii.

accident mortal 01
accident mortal 01

În maşină se mai afla un băiat de 16 ani, care, până la sosirea pompierilor, a fost scos din maşină de martori. Oamenii spun că ajunsese în maşină după ce a fost luat la ocazie.

Două echipaje de la descarcerare au intervenit. ”Am intervenit cu sculele și accesoriile din dotare, pentru îndepărtarea ușilor, stâlpilor de la autoturism, pentru extragerea celor două victime încarcerate”, afirmă plutonierul adjutant Mircea Bodin, ISU Banat.

”Deocamdată, efectuăm cercetări în vederea elucidării cauzelor producerii accidentului”, ne-a precizat comisarul șef Alexandru Cismaş, Serviciul Poliției Rutiere Timișoara.

Circulaţia în zonă a fost oprită timp de câteva zeci de minute, iar pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de câteva sute de metri.

Reporter: Adina Iriza
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri