Sari la conținut

Accident teribil, cu șase morţi, pe DN7, între Conop şi Odvoş

Accidentul s-a produs în jurul orei 4 şi 30 de minute. Din declaraţiile martorilor, la aceea oră, în zonă era ceaţă, însă din câte se pare nu aceasta ar fi fost cauza principală care a dus la tragedie.

”Indiciile de la faţa locului şi urmele, sau mai exact lipsa urmelor de frânare la autoturismul care a intrat în coliziune frontală, ne conduc la ideea că e vorba de adormire la volan”, precizează Dorin Goilean, şeful Serviciului Rutier Arad.

”Am luat un pic dreapta de volan să evit impactul frontal, a fost fracţiune de secundă, vă daţi seama că atunci pe moment nici nu mi-am dat seama ce se poate întâmpla, din noi a ricoşat în băiatul cu tirul”, - Aţi apucat să vedeţi ceva din maşina ce v-a lovit? ”Ce să mai... că nu mai ştiam pe unde să săr!”, susțin martorii oculari.

Membrii familiei care au decedat în urma accidentului se întorceau din ţară din Ungaria unde, după actele găsite în maşină de oamenii legii, se aflau la muncă. Fetiţa care a scăpat cu viață a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Arad, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire.

”E în stare comatoasă, starea ei generală fiind destul de instabilă, în acest moment este la investigaţii”, precizează Marius Ozarchievici, medic UPU Arad.

Circulaţia pe Valea Mureşului, între localităţile Conop şi Odvoş, a fost blocată timp de aproape patru ore. În acest timp, pe ambele sensuri s-au creat coloane ce au depăşit patru kilometri. Pentru a evita aglomeraţia, Poliţia a deviat temporar circulaţia de pe DN 7 pe un drum judeţean paralel.

Accident cu șapte răniți la Peciu Nou, în județul Timiș. Un autoturism a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal de altul 

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă