Sari la conținut

ACS Poli contestă arbitrajul lui Alexandru Tudor


„Meritam victoria. Am avut penalty clar și gol valabil. Și la golul lor, dacă nu mă înșel, Lemnaru și-a făcut preluare cu mâna. Din picior i-a sărit mingea în mână, deci este henț clar”, spune Robert Elek.

„Din ceea ce am discutat cu jucătorii, ei spun că a fost gol valabil”, adaugă Florin Marin, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara.

„Am avut gol valabil, am avut penalty la Elek, la fel de clar, henț la Lemnar la golul egalizator marcat de Petrolul și probabil că a fost și penalty pentru ei la acea fază în care s-a dat fault în atac. Pot să spun, chiar dacă nu e corect termenul, că e un fel de viciere de rezultat!”, este de părere și Daniel Stanciu, managerul general al ACS Poli.

Și Eusebiu Tudor, antrenorul prahovenilor, a acuzat penalty-ul neacordat în repriza secundă, la intervenția lui Melinte asupra lui Zoubir: „Am avut, știu eu, o fază la 0-0, care dacă se dădea acel penalty… care din ce am auzit a fost se putea începe de la 1-0 pentru noi”

ACS Poli Timișoara a rămas neînvinsă de cinci etape, însă cu o victorie la Ploiești, bănățenii ar fi urcat aproape de locurile de play-off în Liga 1. Alb-violeții au ajuns la cinci remize în acest sezon de primă ligă, ultimele trei dintre acestea, consecutive.

Redactor: Claudiu Sav