ACS Poli, fără 4 oameni de bază cu CFR Cluj

Data publicării:
acs poli cfr cluj

ACS Poli Timișoara a suferit, la începutul săptămânii, primul eșec în campionat după cinci etape, la Severin, în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu. Bănățenii vor să se reabiliteze însă în partida de mâine, cu CFR Cluj, asta deși au patru absențe importante.

„În afară de Zicu, mai sunt probleme: Luchin este suspendat... la jocul cu Pandurii i-am pierdut și pe Scutaru și pe Bărbuț, accidentați. Scutaru are o entorsă la gleznă, iar Bărbuț o problemă musculară”, a declarat Florin Marin.

CFR Cluj a uitat să mai câştige. Fosta campioană a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie în Liga 1, după 1-2 acasă cu Viitorul, şi este în pericol să rateze calificarea în play-off, în condițiile în care nu a primit, încă, o veste nici din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane.

„Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi. Întâlnim o echipă bună care, vedeți că, în mare parte, este alcătuită din jucători străini, de calitate, jucători valoroși. Și ei vin după o serie negativă de jocuri și sunt convins că acest lucru îi va motiva, va exista o motivație în plus pentru ei”, a completat antrenorul timișorenilor.

 „Am jucat în tur la Cluj, am pierdut acolo, astfel că acum trebuie să fim mult mai concentrați. Din primul, până în ultimul minut al jocului”, spune și Sascha Kirschstein, portarul celor de la ACS Poli Timișoara.

ACS Poli Timișoara și CFR Cluj sunt despărțite de un singur loc în clasament, ambele echipe având 14 puncte acumulate până acum. Duelul dintre cele două are loc mâine, de la ora 20.30, pe stadionul „Dan Păltinișanu” și va putea fi urmărit, în direct, și la Digisport 1.
 
Reporter: Claudiu Sav
 
Operatori: Mihai Pop și Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri