Sari la conținut

ACS Poli, gata de duelul cu campioana. Alb-violeții întâlnesc duminică Steaua București, pe „Dan Păltinișanu"

„Este un club de care mă leagă amintiri foarte frumoase. Nu pot să uit acea perioadă de la Steaua, dar în acest sunt la Poli și mă interesează să câștig. Ca să putem să facem acest lucru, în primul rând trebuie să facem un joc foarte bine gândit, să nu suferim la organizarea jocului, să fim umili, să jucăm cu determinare, cu agresivitate", precizează Florin Marin, antrenor ACS Poli Timișoara.

Timișorenii așteaptă și cât mai mulți suporteri alături pentru duelul cu roș-albaștrii. Tocmai de aceea, mai mulți jucători ai lui ACS au vândut bilete la stadion, în aceste zile. Printre ei și Marius Croitoru, care nu se va afla însă în teren, pentru întâlnirea cu campionii.

Organizatorii estimează că peste 20.000 de fani se vor regăsi în tribunele stadionului „Dan Păltinișanu", la ora jocului. De altfel, timișorenii au promovat printr-o manieră inedită meciul de duminică, alături de câțiva micuți din Satul de copii „Rudolf Walter".

Steliștii vin la Timișoara fără Massimo Pedrazzini, cel care a îndeplinit, în ultima perioadă, rolul de antrenor principal la clubul din Ghencea. Italianul a demisionat astăzi din funcție, astfel că Dumitru Dumitriu va colabora în continuare cu Mirel Rădoi pe banca roș-albastră.

Jocul dintre ACS Poli Timișoara și Steaua București se desfășoară duminică, de la ora 21.00 și va putea fi urmărit și pe Digisport 1.

Despre importanța duelului de duminică seara am vorbit cu Claudiu Sav, realizator "Divizia locală". 

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Petcu
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă