Sari la conținut

ACS Poli, la al doilea egal consecutiv. Bănățenii au remizat și cu CSU Craiova, 1-1

Echipa lui Dan Alexa a sperat în zadar la a doua victorie din acest sezon. Nuno Rocha a egalat pentru Craiova, cu două minute înainte de final, iar ACS Poli a rămas fără succes de patru etape.

„Am intrat într-o precipitare și din păcate n-am mai ținut deloc de minge. Asta se întâmplă atunci când pierzi multe meciuri pe greșeli individuale... apare teama, apare neîncrederea și inevitabil te gândești să conservi rezultatul. Dacă iau toate meciurile de la începutul campionatului... îmi vine să înnebunesc, cum s-au pierdut puncte și din ce greșeli”, spune Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara.

„La 1-0, v-am spus, Poli a avut o ocazie clară. Dacă ne gândim sau luăm doar partea aceasta de joc aș putea să spun că am câștigat un punct până la final. Dar dacă ne gândim la ocaziile pe care le-am avut noi pe final de joc, aș putea să spun că am pierdut”, spune și Emil Săndoi, antrenor la CSU Craiova.

Cea mai lăudată prestație a fost cea a ultimului jucător sosit la ACS Poli Timișoara, Marius Croitoru. Mijlocașul a dat impresia în multe rânduri că joacă în Banat de mai multă vreme, asta deși n-a făcut decât un singur antrenament cu lotul lui Dan Alexa.

„Ultimele zece zile nu m-am antrenat, practic, deloc, plus drumul de 1.000 și ceva de kilometri, dar și situația tensionată avută la fostul meu club. Am făcut doar un antrenament cu echipa și am jucat. Atâta cât am putut, am dat totul pe teren”, spune Marius Croitoru.

„Croitoru este un jucător foarte bun. Îmi pare rău că mi-a cerut schimbare, îmi pare rău pentru că era un jucător care a alergat foarte mult, care umplea mijlocul terenului... asta e”, adaugă Dan Alexa.

După remiza cu CSU Craiova, ACS Poli Timișoara acumulează cinci puncte în clasament și rămâne pe locul 12, înaintea jocului de sâmbătă, de pe terenul celor de la Viitorul Constanța.

Redactor: Claudiu Sav
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche