ACS Poli – Petrolul, episodul trei

Data publicării:
acs poli petrolul

Formația antrenată de Florin Marin se pregătește de un nou meci pe teren propriu în compania Petrolului. După ce i-a eliminat pe ploieșteni din Cupa Ligii, ACS Poli speră la o calificare în dauna lor și în sferturile Cupei României. „Lupii galbeni” vin în Banat total debusolați după eșecul din campionat cu FC Voluntari, în urma căruia au rămas și fără „principalul” Eusebiu Tudor.

„Poate să fie un avantaj sau un dezavantaj pentru noi, din acest punct de vedere. Petrolul  nu a arătat bine în ultimul meci cu Voluntari și datorită faptului că veneau după un joc cu Steaua, unde au depus un efort mare. Trebuie să dăm dovadă de pragmatism, să jucăm la rezultat”, a precizat Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

Tehnicianul de 62 de ani al timișorenilor spune că a purtat discuții cu jucătorii săi după seria de trei eșecuri: „În primul rând, trebuie să fim foare concentrați și după aceea,  trebuie să ne organizăm foarte bine în defensivă și să reușim să înscriem, pentru că situații de gol am avu la toate jocurile... mai multe decât adversarul”.

Srgian Luchin este singurul dintre accidentați care revine la ACS Poli. În schimb, Dorin Goga s-a alăturat listei indisponibililor, acolo unde se mai regăsesc, Ianis Zicu, Cristian Scutaru, Cristian Bărbuț și Gheorghi Sarmov. În aceste condiții, pe bancă vor lua loc doi junior, Mailat și Sorescu – ultimul, rezervă și în meciul cu CFR Cluj. Jocul de pe „Dan Păltinișanu” începe de la ora 21:00 și va fi transmis, în direct, pe Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri