ACS Poli s-a întărit în atac. Rufino Segovia del Burgo și Dorin Goga au fost prezentați oficial

Data publicării:
acs poli

Ibericul vine la Timișoara de la ocupanta locului 9 în Segunda Division B, CD Toledo, unde a fost golgeter sezonul trecut. Vârful de 30 de ani are două jocuri în Primera Division a mai evoluat, printre altele, la Valladolid B, Albacete și Honved Budapesta și va purta tricoul cu numărul 17.

„E un compartiment în care aveam nevoie de întăriri. Elek a făcut un meci bun cu Pandurii, singur pe postul acesta de număr 9, dar acum îi avem pe Goga, Zicu, Curtean, Rufino, Hernandez, jucători care pot decide un joc”, spune Dan Alexa, antrenor ACS Poli Timișoara.

Dorin Goga s-a întors în Banat după trei ani:Am revenit aici pentru oraș, pentru stabilitatea financiară. Pentru că, sincer, sunt sătul de litigii, memorii, insolvențe, promisiuni false și așa mai departe. Asta a contat foarte mult”.

Cei doi nu vor evolua însă în meciul de duminică, de pe terenul celor de la CFR Cluj, pentru că nu sunt încă sută la sută puși la punct din punct de vedere fizic.

„Ne aflăm în fața unei deplasări foarte grele la CFR Cluj, o echipă foarte bună cu jucători experimentați. Jucători care au evoluat în Champions League, care au jucat pentru CFR multe meciuri importante. O echipă care acasă e o forță și cu siguranță va fi un meci foarte greu. În ceea ce ne privește, din păcate, ne lipsesc ambii fundași centrali, atât Cânu cât și Scutaru, dar vom merge să scoatem maximum din acest joc”, precizează Dan Alexa, antrenor ACS Poli Timișoara.

Partida dintre CFR Cluj și ACS Poli Timișoara, din etapa a doua a Ligii 1, este programată pentru duminică, de la ora 18:30.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: George Stăncuță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri