ACS Poli s-a înțeles cu Marius Croitoru. Mijlocașul de 34 de ani vine la Timișoara de la FC Botoșani

Data publicării:
stanciu-1

Mutarea a fost confirmată de către managerul general al bănățenilor, Daniel Stanciu, imediat după meciul cu vicecampioana. Experimentatul mijlocaș s-a despărțit de gruparea moldoveană în urmă cu doar două zile, după ce a motivat că nu mai poate continua sub comanda lui Leo Grozavu. Fotbalistul de 34 de ani a fost prezent ieri-seară la Târgu Mureș, la remiza dintre ASA și ACS Poli Timișoara.

„E un jucător pe care ni-l dorim foarte mult, atât eu cât şi staff-ul tehnic. În principiu ne-am înţeles", anunță Daniel Stanciu, manager sportiv la ACS Poli Timișoara.

„Croitoru e un jucător pe care ni l-am dorim foarte mult, ne bucură această situaţie, că am putut să îl luăm. Mă voi baza probabil pe el chiar începând de sâmbătă dacă se poate", precizează tehnicianul Dan Alexa.

Croitoru a ajuns astăzi la Timișoara, unde a efectuat vizita medicală și urmează să fie prezentat oficial, înaintea jocului cu CSU Craiova, de sâmbătă. În vârstă de 34 de ani, Croitoru a mai jucat, în carieră, la FCM Bacău, FC Vaslui, Steaua, Ceahlăul, Politehnica Iași, Astra și FC Botoșani, în Liga 1, respectiv la Atyrau, în Kazahstan. Odată cu venirea sa, Dan Alexa va fi nevoit să scoată în afara lotului încă un jucător, până pe 5 septembrie, la fel cu s-a întâmplat și în cazul lui Răzvan Trandu, ajuns, între timp, la Rapid.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri