Sari la conținut

ACS Poli şi-a prezentat ultimele achiziţii. Obiectivul echipei este promovarea în Liga I

George Neagu este fundaşul stânga pe care ACS Poli l-a transferat înainte de debutul campionatului. Neagu are contract pentru un sezon: „Personal îmi doresc să-mi ajut cât mai mult echipa şi să promovăm anul acesta. Este obiectivul principal".

Un alt jucător pe care mizează antrenorul Dan Alexa este Ovidiu Popescu. Acesta va evolua pentru ACS Poli în următorii trei ani: „Sunt foarte bucuros că am ajuns la această echipă cu tradiţie din Timiş. Vreau să-mi văd de treaba mea, să mă antrenez cât mai bine". Cât timp voi intra, vreau să-mi fac treaba cât mai bine pe teren".

După despărțirea de Nuno Claro, alb-negrii s-au orientat către un portar cu experienţă în liga secundă, care împlineşte 30 de ani în 5 septembrie. Goalkeeper-ul Mădălin Smaranda a semnat pentru doi ani. „Îmi doresc foarte mult să aducem Timişoara acolo unde este locul, în Liga I. Fiind timişoream, nu am jucat niciodată pentru Poli. Îmi doream, ca orice copil care a crescut în Timişoara, să-mi reprezint oraşul în prima scenă sau măcar la echipa fanion. E un moment special pentru mine", spune portarul.

Atacantul Pedro Henrique a semnat pentru un sezon plus opțiune de prelungire. „Am venit să ajut echipa, voi da tot ce pot, să îndeplinim obiectivul echipei: promovarea în prima ligă", ne-a declarat el.

ACS Poli va juca în primul meci din campionat în deplasare, sâmbătă, de la ora 11, pe terenul formaţiei CS Mioveni.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche