ACS Poli Timişoara, cu un pas în Liga a II-a

Data publicării:
acs poli prima

Cu Mansour şi Szekely titulari în atac, gazdele au făcut pressing din primul minut, dar ocaziile de poartă au întârziat. Ovidiu Petre le-a dat pentru prima oară emoţii nemţenilor abia în minutul 41, cu un şut de la distanţă.

După o repriză albă, Mansour a fost aproape de reuşită în minutul 51, dintr-o pasă venită direct de la Nuno Claro. Golul a căzut însă la cealaltă poartă. Petrovic a făcut henţ în careu, iar Golubovic a transformat lovitura de la 11 metri.

Din erou, bosniacul era să devină piază rea pentru echipa sa. A luat două galbene într-un singur minut şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, cu o jumătate de oră înainte de final.

Gazdele şi-au accentuat presiunea, iar rezultatele s-au văzut imediat. Ţepeş a oprit cu mâna şutul lui Nanu, Marius Avram a arătat din nou punctul cu var, iar fundaşul a văzut, la rândul lui, al doilea galben.

Szekely a transformat penalty-ul, iar Timişoara avea 20 de minute de dublă superioritate numerică, în care să dea lovitura decisivă. Cel mai aproape a fost Bărbuţ, dar s-au opus Cazan şi Ichim. ACS Poli a rămas în zece, după eliminarea directă a lui Belu. În căutarea golului victoriei, gazdele puteau să piardă în prelungiri, după o cursă de 70 de metri purtată de Marc.

Cu 35 de puncte, ACS Poli împarte penultima poziţie cu Săgeata Năvodari şi se vede nevoită să forţeze victoria în ambele meciuri rămase de disputat, cu Astra şi Concordia Chiajna.

Bănăţenii vor juca la Giurgiu, contra Astrei, vineri, de la ora 21,30.

reporter: Ionuţ Suciu
operator: Adrian Hrişcu, Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri