Sari la conținut

ACS Poli Timișoara înfruntă ”U” Cluj: ambele echipe luptă pentru evitarea retrogradării

Jucătorii pregătiți de Dan Alexa cred într-o victorie împotriva clujenilor. Presiunea ce apasă pe umerii lor îi poate motiva să câștige.

„E un meci important cel de luni. Jucăm cu o echipă care luptă cu noi pentru permanența în prima ligă. Și atunci, acest meci înseamnă șase punte. Cu Viitorul a fost la fel“, afirmă Nicolas Gorobsov de la ACS Poli.

Principala problemă a bănățenilor este lipsa golului. Antrenorul Dan Alexa pun acest lucru pe seama presiunii pe care o resimt jucătorii. ACS Poli se află pe locul 12, cu 31 de puncte, la numai trei lungimi distanță de primul locl retrogradabil, ocupat de Oțelul Galați. ”U” Cluj este la numai un punct distanță de timișoreni.

„Crearea situațiilor de poartă vine pe un fond de joc bun, pe foarte multă încredere. Iar atunci când ești sub presiunea rezultatului în care fiecare punct contează își pune amprenta asupra evoluției, asupra creativității jucătorilor“, a declarat Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli.

Meciul dintre ACS Poli și Universitatea Cluj va avea loc luni, de la ora 18,30, și va fi transmis în direct de Digisport.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Dan Șoșdean
editor web: Călin Țenche