ACS Poli Timișoara: prezentare oficială, în şlapi de plajă

Data publicării:
slapi

”Hai, 'napoi! Asta merge acolo la Beograd, la voi”, i-a mustrat Aurel Şunda, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, pe cei doi care au venit la prezentarea oficială, trimițându-i să-și ia alte încălțări. Tehnicianul a stârnit râsul auditoriului: ”Au venit amândoi în tanga, în șlapi cu o singură limbă”.

 

Alături de Murariju şi Ahmetovic, clubul i-a prezentat oficial şi pe Hasani şi Staicu. ”Asta-i durerea noastră, că pe vremuri nu se putea merge nici măcar la cofetărie, să nu zic în altă parte, că-i știau toți care erau jucători la Poli, acum trebuie să iei inițialele de la club și să le pui pe ei”, a mărturisit și Călin Rosenblum, director sportiv la ACS Poli Timișoara.

Opt jucători a transferat ACS Poli ACS Poli Timișoara în mercato-ul de iarnă.

Mera - acontat de ACS Poli Timișoara

Ioan Mera se întoarce la Timişoara. Fundaşul central care l-a marcat pe Suarez în grupele Europa League va semna mâine un contract cu ACS Poli Timișoara. Mera revine în Banat după doi ani de pauză, timp în care a evoluat în Rusia, la Alanya Vladikavkaz, şi în România, la Săgeata Năvodari.

Aurel Şunda a mărturisit că şi-ar mai fi dorit măcar un atacant de nivelul lui Szekely pentru miniretur.

ACS Poli debutează în miniretur luni, pe terenul lui Gaz Metan Mediaş. Meciul de la ora 20,30 va fi transmis în direct, la Digisport.

reporter: Ionuţ Suciu
operator: George Ştefăniţă
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri