ACS Poli, victorie în primul meci acasă. Timișorenii au învins Unirea Tărlungeni cu 1-0

Data publicării:
acs prima-1

Rezultatul însă nu l-a mulţumit întru totul pe antrenorul bănăţenilor. „Au avut o ocazie din minge lungă. Exact ce ştiam, o echipă la care, dacă nu le dai 1-0, 2-0, ai probleme. De echipa mea sunt mulţumit în prima repriză. Am avut posesie, am avut şi ocazii, sunt nemulţumit de anumiţi jucători, sunt nemulţumit de anumite momente din repriza a doua“, spune Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara.

Ocazii au fost la ambele părţi. Atât timişorenii, cât şi braşovenii au ratat în situaţii bune de a marca. Daniel Bona, antrenorul oaspeţilor, o vede pe ACS Poli drept principala candidată la promovare. „Eu consider Poli Timişoara principala candidată la promovare din seria asta. Timişoara a avut ocazii mari, dar am avut şi noi o ocazie imensă în minutul 58-60. Poate Timişoara a avut mai multe ocazii, poate a dominat mai mult, dar eu spun că aşa, pe alocuri, şi în multe momente ne-am ridicat la valoarea Timişoarei“, spune Daniel Bona.

De partea cealaltă, Dan Alexa pune rezultatul la limită pe seama apărării supraaglomerate a adversarilor: „Cu cât se scurgeau minutele, cu atât Tărlungeni a prins încredere.Am jucat contra a 10 jucători în apărare. Nu poţi să ai ocazii la fiecare 5 minute. Nu poţi. Mai ales că e o echipă cu experienţă. Au jucat la Corona nişte jucători. Sunt jucători de Divizia B buni“.

Următorul meci al timişorenilor va avea loc marţi, 9 septembrie, de la ora 16:30, când vor juca împotriva formaţiei Şoimii Pâncota, în Cupa României.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri