Adrenalină, sărituri și motoare puternice pe circuitul de la Șag

Data publicării:
moto colaj prima



Abordările curajoase, pista refăcută și elementele de acrobație la viteză foarte mare au atras sute de timișoreni la etapa locală a campionatului national de motocross.
După ce, anul trecut, pista de la Șag a fost omologată, acum concurenții au trebuit să facă față vremii, dar și așteptărilor publicului.

 

Campionul national Mihai Stoichescu a avut probleme tehnice, însă și fără manșele de la Șag, el va lua și anul acesta titlul.”Am avut puțin ghinion. La o săritură mi s-au rupt spițele de la motocicletă, la roata din față. Oricum, eu trebuia doar să particip ca să iau al șaselea titlu de campion”, ne-a mărturisit el.



Printre concurenți s-a aflat și fiul lui Ionel Pascotă: ”Are doar 6 ani, este prima competiție din viața lui. Este un start. Și eu am avut startul meu si acum este timpul lui”.

O surpriză plăcută a fost faptul că întrecerea destinată începătorilor a fost câștigată de o tânără, Iasmina Stan. ”Din start, am plecat un pic mai prost, dar pe parcurs m-am descurcat mai bine”. Ți-a fost frică - am întrebat-o - de faptul că te vor întrece băieții? ”Nuuu”, a venit răspunsul ei.

Cursele de lângă Timișoara sunt un preambul la campionatul regional de motocross ce va avea loc la începutul lunii viitoare, în județul Arad.

reporter: Gerhald Ernst
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri