Sari la conținut

Al doilea succes consecutiv pentru Informatica. Noua echipă de futsal a Timișoarei a câștigat pe terenul Concordiei

Ioan Al-Ioani a reușit o „triplă" pentru bănățeni, în vreme ce Florin Robert Matei a marcat celălalt gol al Informaticii. Diferenţa putea fi mai mare în favoarea formaţiei timişorene, dar Al-Ioani şi Janjic au trimis, fiecare, câte o dată în bară.

În plus, gazdele au reuşit să salveze de mai multe ori de pe linia porţii acţiunile finalizate de Informatica. După două runde, gruparea de pe Bega are șase puncte, la fel ca principalele contracandidate la titlu, City'Us Târgu Mureș și Autobergamo Deva, dar și ca United Galați - revelația debutului de sezon.

Campionii din Târgu Mureș au izbutit o victorie de serviciu, 3-0 cu CSMS Iași, în vreme ce Autobergamo Deva a reușit scorul campionatului, 10-1, cu Galactic Focșani. În derby-ul rundei, FK Odorheiu Secuiesc s-a impus, la limită, 3-2, pe terenul Dunării Călărași.

Liga I de futsal ia o pauză de aproape trei săptămâni, timp în care naționala României va pregăti și va disputa o „dublă" cu Ungaria, în play-off-ul Campionatului European din 2016. Tricolorii vor evolua la Timișoara într-un meci de verificare în compania Informaticii, echipă ce are convocați patru jucători: Vlad Iancu, Ioan Al-Ioani, Robert Matei și antrenorul-jucător Robert Lupu.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă