Sari la conținut

Alexa a condus primul antrenament la ACS Poli Timișoara„Nu e prima oară când am ca antrenor un fost coleg. L-am mai avut şi pe Contra. Ne respectăm, asta e relaţia noastră. Alexa a venit cu ambiţie. Vrea să jucăm fiecare meci la victorie, iar noi, ca jucători, trebuie să muncim, să facem ce spune el. Împreună, cu siguranţă vom obţine rezultate bune”, susține Gueye Mansour.

17


ACS Poli Timișoara a câştigat un singur meci în 2014, iar Alexa trebuie să schimbe lucrurile din mers. Are la dispoziţie mai puţin de o săptămână. Va debuta luni, contra lui FC Vaslui.

“Probabil că poate schimba mentalitatea, atmosfera din vestiar. Sunt unii antrenori care ştiu cum să vorbească cu jucătorii, cum să facă un grup solid, aşa cum a făcut şi Contra. Atunci au fost nişte meciuri după care ne-a dat şi el prime, pe lângă cele de la club”, afirmă Gueye Mansour.

La 35 de ani şi cinci luni, Dan Alexa va deveni cel mai tânăr antrenor din Liga I, devansându-l pe Mihai Teja, de la U Cluj, care are cu o lună mai mult.

reporter: Ionuț Suciu
editor web: Călin Țenche