Alexa, întâlnire specială cu Cârțu. Cei doi au lucrat împreună, în trecut, la Timișoara

Data publicării:
alexa cartu

„Cu Sorin Cârțu, știți foarte bine că am lucrat și aici la Timișoara. Este un antrenor și o persoană pe care eu o stimez și o apreciez foarte mult. Când am venit la echipa asta, primele zile vă aduceți cu toții aminte cum am fost așteptat... Sorin Cârțu s-a dus însă și a vorbit cu ei, am avut sprijinul lui”, spune Dan Alexa, antrenorul timișorenilor.

Tehnicianul alb-violeților vrea însă să profite de forma slabă a craiovenilor, care n-au câștigat niciun joc în deplasare:

„Ei nu trec printr-un moment bun. Trebuie să profităm de lucrul acesta. Au într-adevăr jucători cu experiență și doi antrenori la fel, pe care îi apreciez, dar noi mâine trebuie să câștigăm!”, mai adaugă antrenorul.

Dan Alexa are tot lotul valid pentru întâlnirea de mâine cu CSU Craiova, după ce Luchin și Elek s-au antrenat normal la ultima ședință de pregătire. Nu același lucru este valabil pentru oaspeți, cărora le vor lipsi patru dintre titularii obișnuiți: Curelea, Popov, Băluță și Kay. Jocul dintre ACS Poli Timișoara și CSU Craiova începe mâine de la ora 19:30 și va fi transmis, în direct, de Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri