Sari la conținut

Alexa nu se teme de Dinamo. Alb-roșii n-au pierdut însă în cele trei jocuri din Liga I

„Întâlnim o echipă aflată într-o formă bună, Dinamo este neînvinsă. E condusă de un antrenor pe care eu îl apreciez, Mircea Rednic, un tehnician cu experiență, care știe să promoveze tinerii și căruia îi place jocul spectaculos. Mergem însă să obținem un rezultat bun, mergem să punem probleme", spune Dan Alexa, antrenor ACS Poli Timișoara.

Bănățenii au în lot nu mai puțin de patru jucători cu trecut în Ștefan cel Mare. Zicu, Scutaru, Luchin și Curtean ar putea fi în teren din primul minut, lucru care poate da o notă specială partidei.

„Am în lotul actual patru jucători care au evoluat la Dinamo și pentru ei e un meci care poate fi mai special. Am jucat eu, acum sunt antrenorul echipei Poli", afirmă Dan Alexa.

Antrenorul lui ACS Poli are întreg lotul la dispoziție pentru deplasarea de la București, cu excepția fundașului central Gabriel Cânu, care mai are de ispășit o rundă de suspendare. Partida Dinamo București - ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 21:00, și va fi transmisă de Digisport.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Andrei Marina
Editor web: Călin Țenche