Alexa și Stanciu îi răspund lui Bojin. Cei doi nu văd cu ochi buni avertismentul președintelui CJ Timiș

Data publicării:
alexa stanciu-1

„Domnului Bojin îi doresc multă sănătate, prea multe nu vreau să comentez, e părerea dânsului. Dacă m-au deranjat însă puțin discuțiile care au ieșit, m-au deranjat doar pentru că au ieșit înaintea meciului cu Astra, în rest orice părere o respect, pentru că fiecare e liber să spună ce vrea", spune Dan Alexa, antrenor ACS Poli Timișoara.

„În momentul când am venit la Poli Timișoara am avut niște promisiuni, înțeleg că au intervenit aceste probleme, dar atunci trebuie ca puținii bani pe care îi avem să îi distribuim foarte atent", afirmă Daniel Stanciu, manager sportiv la ACS Poli Timișoara.

Dincolo de acest aspect, timișorenii nu vor să mai calce strâmb și cu Astra, echipă ce tocmai și-a asigurat prezența în play-off-ul Europa League.

„Astra a reușit un rezultat remarcabil, care cu siguranță va rămâne în istoria fotbalului românesc. Bravo lor, dar mă gândesc foarte mult cum să fac să motivez echipa să câștigăm. Au un moral foarte bun, nu ne va fi ușor", precizează Dan Alexa.

Meciul de duminică, transmis de Digi Sport, este primul dintr-o serie de trei pe care ACS Poli Timișoara le va disputa în curs de o săptămână. Miercurea viitoare, bănățenii se vor deplasa la Târgu Mureș, pentru duelul cu ASA, pentru ca, mai apoi, sâmbătă să primească vizita celor de la CSU Craiova.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri