Amenință că nu mai intră pe parchet

Data publicării:
amenintari ch poli

Prin vocea lui Iulian Halcă, elevii lui Pero Milošević au ținut să tragă un semnal de alarăm în ceea ce privește problema restanțelor financiare și amenință că dacă lucrurile nu se vor mișca în direcția dorită săptămâna această, nu vor mai intra pe teren pentru jocurile din finala mică.

„Am avut nişte promisiuni zilele trecute în ceea ce priveşte salariile restante. Să o spun mai direct, acest meci cu Dinamo nu trebuia să se joace. A mai venit o persoană, ne-a mai promis nişte bani, ne-a spus că se achită până joi tot, tot, tot. Am mai înghiţit o "găluşcă", dar nu se mai poate”, povestește Iulian Halcă, de la CH Politehnica Timișoara.

Interul în vârstă de 23 de ani spune că atât el, cât şi colegii săi, sunt sătui de promisiunile conducătorilor, care le-au prezentat în ultimele luni mai multe căi de stingere a datoriilor, însă niciuna concrezitată.

„Am mai crezut ultima dată, dar vă garantez că e ultima oară! Gândiţi-vă că sunt jucători, nu dau nume, care au de luat câte 20-25.000 de euro. Vrem să se miște ceva săptămâna ce vine, dacă nu, garantat, nu se va juca!”, continuă Halcă.

„Le-am spus: "băieți, aveți dreptate, sunt alături de voi!" Ce pot să fac?! Sunt antrenorul echipei, dacă ei vor să se antreneze, eu sunt disponibil, încercăm să o scoatem la capăt și să mergem mai departe. Dacă nu vor, accept asta și sunt alături de ei”, admite și Pero Milošević antrenorul bănățenilor.

Starea în care se află nu numai echipa de handbal, ci întreg sportul timișorean s-a văzut și în timpul, dart și la finalul conferinței de presă, când în sala creată special pentru astfel de evenimente, în urmă cu nici un an, ploua prin tavan.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri