Antrenament cu public, înaintea derby-ului

Data publicării:
antrenament informatica

Principalul marcator al Informaticii a fost Slobodan Janjic, care și-a trecut în cont patru reușite. L-a urmat Florin Matei, cu două goluri, dar și un autogol, care a însemnat totodată și punctul de onoare al focșănenilor. Câte o dată au mai marcat Robert Lupu, Ion Al-Ioani, Claudiu Dumitru și Slaven Novoselac.  Test util pentru gazde, în vederea mult-așteptatului duel de joi cu campioana en-titre City’Us Târgu Mureș. Cele două, împreună cu Autobergamo Deva, conduc Liga I, fiecare cu câte 21 de puncte.

„O victorie pe care o dedicăm băieților care sunt accidentați, care au ținut și astăzi să fie alături de noi, chiar dacă nu ne-au putut ajuta și din teren. Jocul acesta a căzut exact la fix... ce ne trebuia pentru meciurile cu Târgu Mureș și cu Deva”, a spus Daniel Rupa, antrenorul secund al Informaticii Timișoara.

„A fost ușor, a fost ca un antrenament pentru meciul de joi cu Târgu Mureș. Din păcate sunt mulți accidentați, dar sperăm să trecum cu bine și peste meciul cu Târgu Mureș”, a completat și Sorin Daea, unul din portarii timișorenilor.
 
Partida din sala „Constantin Jude” va începe de la ora 20:15 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 4.
 
Reporter: Claudiu Sav
 
Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri