Arad | Hoțul din spital, surprins de camerele de supraveghere

Data publicării:
hot

A fost suprins de o infirmieră, în timp ce scotocea prin vestiarul asistentelor de la secția de Antestezie Terapie Intensiva. Când și-a dat seama că a fost descoperit a luat-o la fugă, și s-a pierdut în întuneric. S-a întâmplat pe tura de noapte, la Spitalul Județean din Arad. Isprava hotului a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar acum polițiștii încearcă să-i dea de urmă.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede un bărbat împrăcat în negru care fuge pe holul Spitalului Județean din Arad și se indreaptă spre ieșire.

"O infirmieră a intrat în vestiar pentru a-și lua diferite lucruri personale și a găsit aici un bărbat, în momentul când acesta a auzit infirmiera, s-a speriat și a alergat pe holul spitalului, de la etajul doi până la parter", eplică Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Arad.

A reușit să spargă câteva dulapuri din vestiarul asistentelor până să fie descoperit.

"A răvășit o parte dintre dulăpioare, nu știm cât timp a stat în vestiar, dar vreo șase-șapte vestiare am înțeles că au fost răvășite", continuă Simina Roz.

Vestiarul asistentelor se află în afara secției de Anestezie Terapie Intensivă, iar accesul este permis doar cu cartelă. Cel mai probabil, spun reprezentanții spitalului, bărbatul a trecut de pază de la poartă spunând că merge la UPU, iar apoi s-a strecurat în vestiar.

"O persoană alerga pe holul spitalului, agenții de pază au fugit după acesta, acesta a ieșit afară, fiind întuneric nu au putut să-l mai prindă. Acesta a sărit gardul", susține Radu Racoviță, seful pazei spitalului.

Hotul a reusit să dispară cu câteva obiecte personale, dar și cu cheia unei masini. Pe fir a intrat poliția. Dacă va fi identificat, hotul se poate alege cu dosar penal pentru furt calificat.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri