Sari la conținut

ASU Poli, campioană de toamnă

Unicul gol al întâlnirii a venit de la Ionuț Vucea, care adusese cele trei puncte echipei sale și în precedentul joc de pe teren propriu, cu CSU Craiova.

„Simt numai bucurie... sunt fericit, mă bucur că am terminat cu capul sus, că am rămas pe primul loc, pentru că asta e cel mai important”, a povestit, la final, Ionuț Vucea.

ASU Politehnica încheie învingătoare pentru a opta oară din tot atâtea meciuri disputate acasă în acest sezon.

„Am dominat, am avut multe ocazii, nu am fost foarte inspirați la finalizare și asta ne-a obligat să muncim 90 de minute. Ceea ce nu e un lucru rău, trebuie să învățăm că timp de 90 de minute trebuie să avem un ritm constant... și astăzi l-am avut”, a spus și Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

În aceste condiții, timișorenii iernează în fotoliul de lider la trei puncte în fața celor de la Metalurgistul Cugir și la șase de Performanța Ighiu, după un an în care vacanța de vară a fost mult mai scurtă pentru alb-violeți decât pentru celelalte grupări din eșalonul terț

„Suntem doar  campioni de toamnă...la urma urmei pentru asta muncim zilnic, pentru a fi acolo sus și cred că este doar meritul nostru”, completează Vucea.

„Am avut un an de muncă asiduuă și vreau să le mulțumesc pentru tot ce au făcut”, a ținut să precizeze Brîndescu.

Bănățenii vor continua pregătirile încă două săptămâni, după care va urma o binemeritată vacanță.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop