Sari la conținut
News Alert

ASU Poli, nou eșec amical

Oaspeții au mișcat primii tabela prin Cigan, însă replica timișoreană a venit până la pauză când Blănaru și Stefanovici au întors scorul. În actul secund, Arnăutu a restabilit egalitatea, iar Constantin Roșu a stabilit scorul final, dintr-un penalty obținut tot de el.

„Un joc care ne dă speranțe bune de viitor. Noi am spus foarte clar, obiectivul nostru e rămânerea în Liga a II-a și sunt convins că e un obiectiv pe care îl vom atinge”, a spus, la final, Marius Cociu, managerul sportiv al timișorenilor.

„O victorie, zic eu, muncită, nu neapărat destul de spectaculoasă din punct de vedere tehnic, dar ținând cont că ne aflăm în perioada în care ne aflăm eu zic că putem spune că suntem mulțumiți că am făcut deplasarea până aici și am câștigat”, a completat Florin Farcaș, antrenorul orădenilor.

În repriza a doua a duelului cu bihorenii, și-a consemnat debutul Bogdan Dănăricu, mijlocașul sosit la începutul săptămânii de la Pandurii Târgu Jiu. Cluburile s-au înțeles deja pentru un împrumut al tânărului jucător pe Bega, însă ultimul cuvânt îl va avea antrenorul Sorin Brîndescu.

„Din punctul nostru de vedere, al conducerii administrative lucrurile sunt foarte clare. Am discutat, cei de la Tg jiu știu care e dorința noastră, o acceptă, depinde de el să confirme din punct de vedere sportiv și domn profesor să spună da”, a adăugat Cociu.

Oficialii grupării de liga secundă spun că vor mai apărea noutăți la nivelul lotului în zilele ce urmează. Debutul noului sezon este programat pentru data de 30 iulie. Luni, la orele prânzului, va fi stabilit și țintarul noului sezon din Liga a II-a.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop