Sari la conținut

ASU Poli și-a aflat programul noului sezon. Echipa lui Sorin Brîndescu debutează acasă împotriva Minerului Motru

Alb-violeții nu vor părăsi județul în primele șapte runde. Și asta pentru că singurele două deplasări vor fi la Giarmata și Lugoj, în a doua și a patra etapă. În rest, elevii lui Sorin Brîndescu vor mai primi vizita Metalurgistului Cugir, a celor de la ACSO Filiași și a echipei secunde a Pandurilor Târgu Jiu, după ce, în prealabil, vor sta o etapă.

Două dintre meciurile mai tari le vor juca apoi în deplasare, la Hunedoara și Deva, pentru ca finalul turului să îi prindă tot în Timiș, în jocuri cu Becicherecu Mic și Măgura Cisnădie.

Până la startul campionatului ASU Poli va mai disputa două amicale. Mâine, timișorenii joacă pe terenul Metalului Reșița (ora 11), apoi duminică își prezintă lotul pe „Știința”, de la ora 20.00, în compania divizionarei secunde FC Bihor Oradea.

Tot ieri a avut loc și tragerea la sorți a programului turului patru al Cupei României. Ripensia Timișoara va primi, miercurea viitoare, vizita divizionarei secunde FC Caransebeș.

În aceeași fază a competiției, dar cu o zi mai devreme, vor mai intra și alte patru formații din zonă. CS Ineu și Șoimii Pâncota se vor afla față în față, în vreme ce UTA Bătrâna Doamnă va juca pe terenul celor de la CSM Lugoj.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche